İddialı açıklamalarda bulundu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Demet Özkan Değirmenci, projelerini açıkladığı basın toplantısındaki konuşmasında, 'Denizli'de AK Parti belediyeciliğinde bayrağı devralma' vurgusu yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Demet Özkan Değirmenci,  bir otelde düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna projelerini ve vizyonunu açıkladı. Denizli'nin yetiştirdiği önemli değerlerden olan Önceki Dönem Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Ekonomi Bakanlığı yapan Nihat Zeybekci’ye de atıf yaparak sözlerine başlayan Değirmenci, “Denizli'mizdeki gelişmeleri, şehrin ihtiyaçlarını kısacası kentin nabzını uzun bir süredir sokak sokak, her köşe başını dolaşıp insanlarımızı dinleyerek takip ediyoruz. Bu saha çalışmalarımızın bir çıktısı olarak ben ve ekibimin üzerine çalıştığı bazı projelerimizi sizlerle paylaşmak, ortak akıl ve işbirliğiyle şehrimizi daha ileriye taşımak amacıyla bu istişare toplantısını düzenledik. Denizli, tarih boyunca kültürü, sanayisi, tarımı ve doğal güzellikleriyle öne çıkan bir şehir olmuştur. Şimdi sizlere biraz geçmişi hatırlatmak istiyorum. 2004 öncesi Denizli’yi. 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’nin belediye başkanı olmasıyla birlikte Denizli AK Belediyecilik ile tanıştı. Vizyoner bir başkanın şehre dokunuşunun nasıl farklar yarattığına o dönemde hepimiz şahit olduk. Denizli’nin çehresi hızla değişti. Şehir altyapı ve üst yapı hamleleri ile büyürken bu hamlelerin bir getirisi olarak kalkındı” dedi.

BAYRAĞI DEVİR ALMAK İSTİYOR

AK Parti belediyeciliğinin sayın cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yarattığı hizmet destanının devamı olarak ortaya çıkığını bilen, yaşayan bir kardeşiniz olarak Denizli’de AK Parti belediyeciliğinde bayrağı devralarak Denizli’mize hak ettiği hizmetleri sunma noktasında en büyük cesareti ve desteği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan alıyorum. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi AK Parti’nin başarısının sırlarından biri, belki de en önemlisi; kadınlara ulaşmayı, onların gönlüne girebilmeyi başarmış olmasıdır. Bu neticeye yılın 365 günü ev-ev dolaşan, her kadınımıza ulaşmak için çaba gösteren, onların dertleriyle hüzünlenip, sevinçleriyle mutlu olan dava arkadaşlarımızın çabalarıyla ulaştık. Benim de İl Kadın Kolları Başkanlığı yaptığım süreçte davamıza sahip çıkarak bizimle gecelerini gündüzlerine katarak çalışan annelerim, ablalarım, kardeşlerim oldu. Onlara da bu vesileyle bir kez daha teşekkür etmek isterim” dedi.

ak parti demet özkan değirmenci denizli seçim belediye belediye başkan adayı