Hüsnü Çatal: "gençlerimizi ümitlendireceğiz, yüreklendireceğiz"

Millet Partisi Milletvekili Adayı Hüsnü Çatal, dur durak bilmeden vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Sorun ve talepleri dinleyen Çatal, özellikle gençler için önemli projeleri hayata geçireceklerini vurguladı. 'Gençlerimizi ümitlendireceğiz, yüreklendireceğiz' dedi.


Ziyaretleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Millet Partisi Milletvekili Adayı Hüsnü Çatal; “Vatandaşlarımıza, gençlerimize sorduk: "Sizce Türkiye'nin en õnemli meselesi nedir?" Adalet, ahlâk, eğitim, ekonomi, mülteciler, cehalet gibi cevaplar aldık. Ayrıca birçok öğretmen, mühendis, vb. meslek mezunu pırıl, pırıl gençlerimizin esnaflık gibi işlerde çalışmak zorunda kaldıklarını; çok küçük yaşlardaki gençlerimizin bile yurt dışına gitmek istediklerini ıstırapla ve üzülerek gördük, adeta isyan ettik! Millet Partisi olarak özetle şunları söyledik: Devletin ve toplumun yaşam şartı ve temeli olan ADALETİ Doruklara çıkaracağız. Sınavlarda Adalet, Vergilerde Adalet, İşe alımlarda Adalet, Gelir dağılımında Adalet, İhalelerde Adalet, Adliye koridorlarında Adalet, Seçimlerde Adalet! Her zaman, Her yerde ve Herkes için Adalet olacak. Millet Adalet istiyor. Eğitim de Devlet Politikası oluşturup uygulayacağız! Öğrencilerimizi yeteneklerine göre yönlendirip eğiteceğiz! Gençlerimizi; milli kimlik sahibi, meslek sahibi, bilinçli ve sorumlu olarak yetiştireceğiz! Gençlerimiz yeteneklerine göre eğitilecekler, eğitildikleri mesleklerde çalışacaklar, iş bulabilecekler. Her Türk evladı onurlu yaşam şartlarına kavuşacak ve böylece yurt dışına gitme ihtiyaçları hevesleri kalmayacaktır” dedi.

“Zamlar tarihe karışacak, enflasyon gündemimizden kalkacak”
Çatal açıklamalarının devamında şunları aktardı: “Çocuk bakmak ile çocuk eğitmek farklı şeylerdir. Çocuklarımız eğitimli annelerin kucağında ilk temel eğitimi alacaktır. Anaokuluna, ilkokul dönemine ve değerler eğitimine çok önem vereceğiz! Yüksek ahlâklı bireyler yetiştirmek önceliğimiz olacaktır. Yatırım, Üretim ve Tasarruf ekonomisiyle; Faizsiz ekonomiyle ZAMLAR tarihe karışacak, ENFLASYON gündemimizden kalkacaktır. Parolamız önce insan, önce millet olacak! Milletimizin özlediği, beklediği Yalansız, Kavgasız Siyaset bizim siyasetimiz olacak! Ortak akılla, bilimle ve bilimsel şuralarla çözümler arayan ve yöneten siyaset bizim siyasetimiz olacak! Bu ve benzeri görüşlerimiz büyük oranda hüsnü kabul görmektedir. Halkla iç içe olan çalışmalarımız keyifli olarak devam etmektedir. Konukseverlikleri nedeniyle de tüm vatandaşlarımıza en kalbi teşekkürlerimizi iletiyoruz.”
 

denizli denizli haberleri millet partisi denizli millet partisi hüsnü çatal millet partisi hüsnü çatal aday milletvekili aday