Horzum, çocuklar gibi şendi…

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İl Başkanının seçim sürecinde verdiği söz üzerine il binasından Denizli Büyükşehir Belediyesine kadar kırmızı motosiklet ile geldi. Test sürüşü yapan CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, çocuklar gibi şendi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Denizli Büyükşehir Belediyesi seçimlerini partisinin kazanması durumunda CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’a kırmızı motor hediye edeceğini söyleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel sözünü tuttu. Bugün bir dizi ziyaret için Denizli’ye gelen Genel Başkan Özel, Başkan Horzum’a kırmızı motosiklet hediye etti.  Parti binasından Denizli Büyükşehir Belediyesi önüne kadar sürüş testi yapan Başkan Horzum, çocuklar gibi şendi.

MK Yapım’a konuşan Horzum, “Test ettik. Çok konforlu, çok güzel. Hele bir de genel başkan verince çok daha tatlı oldu” dedi. Sosyal demokratların sözünü tuttuklarından bahseden Horzum, “Biz de sözümüzü tuttuk, o da tuttu. Sosyal demokrata yakışan da odur zaten, sözlerin tutulması. Tutulamayacak sözleri asla vermedik, vermeyeceğiz.  İşe gelirken de, partiye gelirken de tasarruflu bu aracı kullanmaya devam edeceğim” ifadelerine yer verdi.