Horozların yasağı kalkacak mı?

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Denizlispor'un transfer yasağını konuştu.



Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF 1.Başkanvekilliği görevindeki UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ile görüşerek transfer yasağının kaldırılması için çözüm yolları aradı.

Devre arasında 2 dönem transfer yasağına çarptırılan ve bu yüzden transfer yapamayan Denizlispor, yeni sezon öncesi takıma takviye yapmak adına çalışmalarına devam ederken bir yandan da yasağın kaldırılması için girişimlerine devam ediyor. Yeşil siyahlılar bu kapsamda Ankara’da yapılan TFF Genel Kurulu öncesi ilk ziyareti Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’a yaptı. Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla’dan oluşan kafile son olarak TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF 1.Başkanvekilliği görevindeki UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ile görüştü. Yasağın kaldırılması için yardım isteyen ikiliye Demirören ve Yardımcı’dan yardım sözü geldi.

yıldırım demirören taner atilla tff denizlispor yasak