Horozda gündem "transfer yasağı"

Önümüzdeki sezon için çalışmalarını sürdüren Denizlispor'da transfer yasağı için karamsar görüşler gelmeye devam ediyor.



Önümüzdeki sezon için çalışmalarını sürdüren Denizlispor’da transfer yasağı için karamsar görüşler gelmeye devam ediyor. Basın mensuplarının karşısında içini döken Asbaşkan Ali Fırat, transfer yasağının kalkmasının bir sürpriz olacağını tüm planların yasağın kalkmaması üzerine yapıldığı söyledi. 

Denizlispor, bir yandan yeni sezon için hazırlıklarına devam ederken bir yandan da transfer yasağı sorununu çözmeye çalışıyor. Devre arasında 2 dönem transfer yasağı cezasına çarptırılan yeşil siyahlılarda yönetimin yasağı kaldırmadaki çabasının sonuç getirmemesi büyük bir ihtimal dahilinde gözüküyor. Dün basın mensuplarının karşısına geçen Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat ve 2. Başkan Taner Atilla, yasağın kalmasının zor olduğuna dikkat çekti. 

KALKARSA SÜRPRİZ OLUR

Haluk Ulusoy tesislerinde yapılan yeni sezon forması tanıtımı programının ardından açıklamalarda bulunan ilk isim Fırat oldu. Tek başına basın toplantısı düzenleyen Fırat, yapılacak olan tüm girişimlerin yapıldığı ancak yasağın kalkmasının kulüp için sürpriz olacağını söyledi. Atılan tüm adımların transfer yasağının kalkmayacakmış gibi atıldığını aktaran Fırat, “Biz her şeyden önce transfer yasağının çözülmesi için uğraş veriyoruz ancak bu işin ciddi bir maliyeti var ve örneklerine bakıldığında bu iş bizim için zor gibi. Adımlarımız transfer yasağının kalkmayacakmış gibi atıyoruz. Ancak kalkarsa da bizim için sürpriz olur” dedi.

HEDEF İLK YARIDA 25 PUAN

Transfer yasağının kalkmaması halindeki planlarını da açıklayan Fırat, “Öncelikli hedefimiz ilk yarıyı 25 puanda bitirmek. Devre arasında inşallah yasağımız olmayacak. O zaman yapacağımız takviye ile takımımızı play-off potasına sokacağız. Ama önceliğimiz ilk yarıyı iyi yerde bitirmek. Bu yıl bunu başardık ama ikinci yarıdaki sorunlar çok güzel geçen bir sezonu kötü bitirmemize neden oldu. İnşallah önümüzdeki sezon aynı sorunu çekmeyiz” diye konuştu.

denizlispor transfer taner atilla ali fırat