Horoz sahne alıyor

Denizlispor, 1. Lig'in ilk haftasında bugün deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek.



Denizli futbolu için 2017-2018 sezonu resmen başlıyor. Denizlispor, 1. Lig’in ilk haftasında bugün deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. 18 ay sonra yeniden karşı karşıya gelecek iki ekibin maç, 5 Ocak Fatih Terim Stadında saat 21.45’te başlayacak. Horoz’un 3 önemli eksikle çıkacağı maçı Onur Karabaş yönetecek. 

Denizlispor, TFF 1. Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçına hazır. Dün sabah saatlerinde önce karayoluyla Antalya’ya ardından hava yoluyla Adana’ya uçan yeşil siyahlılar, bugün saat 21.45’te 5 Ocak Fatih Terim Stadında oynanacak olan maç için son çalışmasını maçın oynanacağı sahada dün akşam saatlerinde yaptı. 84 gün sonra yeniden lig heyecanının başlayacağı yeşil siyahlıların Adana maçını Onur Karabaş yönetecek. Denizlispor’un son olarak geçen sezonun ikinci yarısındaki golsüz sona eren Mersin İdman Yurdu maçını yöneten Karabaş’ın yardımcılıklarını ise Cumhur Altay ve Bülent Birinci yapacak. 

 

HOROZ ÜÇ EKSİKLE

Transfer yasağı yüzünden kadrosuna takviye yapamayan Denizlispor’da adeta bir sakatlık şoku yaşanıyor. 25 kişilik kadroda 3 sakat ve 1 hazır olmayan oyuncusu olan yeşil siyahlılar deplasmana defansın önemli oyuncusu Cenk ile Hollandalı Kappel ve kaptan Veli Acar’dan eksik olarak gitti. Zorlu maçta defanstaki Cenk’in yerine genç Tahacan Velioğlu’nun forma giymesi bekleniyor.

denizlispor spor toto adanaspor