Horoz, Göztepe'ye kilitlendi

Denizlispor, ligin son haftasında evinde konuk edeceği Göztepe maçının hazırlıklarını tamamladı.

Denizlispor, ligin son haftasında evinde konuk edeceği Göztepe maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil siyahlılar sezonun son çalışmasını Haluk Ulusoy tesislerinde yaptı. 

TFF 1. Lig’in son haftasında bugün evinde Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan Denizlispor, sezonun son maçının hazırlıklarını tamamladı. Galibiyetle başladığı ligde ikinci yarıya nazaran ilk yarı daha iyi performans ortaya koyan, kırılma anlarındaki maçları kazanarak sürekli düşme hattından uzak durmayı başaran Horoz, ligin son maçının hazırlıklarına Haluk Ulusoy tesislerinde noktayı koydu. Sezonun son çalışmasına tam kadro çıkan yeşil siyahlılar, çalışma öncesi doğuda vatani görevini yapan bir Denizlili askere sürpriz bir doğum günü videosu hazırladı. 

"BİZ BÜYÜK BİR KULÜBÜZ"

Çalışma öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ali Yalçın, “Denizlispor, her zaman sezonun son maçlarını iyi oynamıştır. Biz büyük bir kulübümüz. İlk maç son maç bizim için önemli değil. tüm maçlara aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak sezonu galibiyetle noktalamak istiyoruz. Son maç öncesi defansta bazı sıkıntılarımız var ama eksik oyuncular maç saatinde yapılacak değerlendirmeye göre belirlenecek. Kadromuz da maçtan önce belirlenecek. Şimdilik tek açıklayacağım konu kalede Asil’in yerine Zeki’nin oynayacak olmasıdır” dedi.