Honaz'dan Türk bayraklı tepki

Suriye'nin İdlip kentinde düzenlenen saldırıda şehit olan askerler ülkeyi yasa boğarken, Honaz Belediyesi, hizmet binasının önüne Türk Bayrağı ve Atatürk resmini asarak birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Suriye’nin İdlip kentinde düzenlenen saldırıda 33 askerin şehit olması ülkeyi yasa boğdu. Tüm siyasi partilerin ve vatandaşların tek bir ses olduğu bu saldırının ardından Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, belediye hizmet binasına Türk Bayrağı ve Atatürk resmi asılması talimatını verdi. Belediyenin her iki tarafına da Türk Bayrağı ve Atatürk resmi asıldı.

Ülkenin içinde bulunduğu durumun yürekleri dağladığını belirten Kepenek, ‘’ Maalesef İdlip kentinde Mehmetçiklerimiz, askerlerimiz şehit oldu. Son açıklamaya göre 33 askerimizin şehit düştüğünü öğrendik. Üzüntümü anlatacak kelime inanın bulamıyorum. Bu cennet vatan ve cennet vatanın içinde yaşayan güzel insanlar huzuru, barışı herkes kadar hakkediyor. Umarım bundan sonra askerlerimiz şehit olmaz ve sağ salim ailelerine kavuşurlar. Ben ülkemize, milletimize ve şehit ailelerimize başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum’’dedi.