Hizmet için beklediler

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Çameli Belediyesi ile yüklenici firmaya bağlı ekipler Karabayır Mahallesi Çilesiz Mevkiinde stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Çameli Belediye Başkanı Sayın Cengiz Arslan yaptığı açıklamada, “2014 yerel seçimlerinde hizmet gitmez denen Karabayır Mahallesi Çilesiz Mevkii Büyükşehir kilit parke çalışması tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, yüklenici firmaya bağlı ekiplerin stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ara vermeden devam ettiğini ilçenin tüm mahallelerinde ve en ücra yerlerine kilit parke taşı döşeme çalışmalarının sürdüreceğini belirtti Allah devletimiz Cumhurbaşkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan Allah razı olsun” dedi.

 

MAHALLE HALKINDAN TEŞEKKÜR

Yapılan kilitli parke çalışması ile mahallemizin sokakları çok daha güzel bir görünüme kavuştuğunu dile getiren Karabayır Çilesiz Mevkii sakinleri, hizmeti sevinç ile ile karşılarken, çalışmalardan dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.