"HERKESİN LEMAN ABLASI OLACAĞIM"

Denizli'de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 3. Sıra adayı Mimar Ebru Leman Kalkan, 'Milletvekili seçilirsem mecliste, tüm Denizlililerin 'Leman Abla'sı olacağım. Ulaşılamayan vekil asla olmayacağım' dedi.


Denizli’de siyasi partilerin milletvekili listelerinin açıklanmasından sonra adayların seçim çalışmaları da hızla başladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 3. Sıra adayı Mimar Ebru Leman Kalkan da Çamlık Beyaz Kafe’de kadın gazetecilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Aday adaylığı süreciyle ilgili, milletvekili seçimi saha çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Kalkan, “Milletvekili seçilirsem mecliste, tüm Denizlililerin ‘Leman Abla’sı olacağım. Ulaşılamayan vekil asla olmayacağım. Beni kim ararsa, kimin benimle bir işi varsa ben orada olacağım. Denizli’miz için halkımız için projeler üretmeye devam edeceğim” dedi.

İftar sofrasında kentte çeşitli basın kuruluşlarında görev yapan kadın muhabirlerle sohbet edip, samimi bir ortamda bir arada olmak isteğini anlatan Kalkan, “Sofra da insanlar biraz daha resmi statüden çıkarak bir birini tanıyorBir yola çıktık inşallah Allah’ım utandırmasın. Ben yol bizi nereye götürür samimiyetle söylüyorum bilmiyorum. Çıkarken de yani bir vekil adayı olayım mı olmayayım mı kısmını da son bir haftaya kadar bilmiyordum. Şantiyelerimiz de son bir senedir genişledi. Aşırı yoğunlaştı onun için biz karar verdikten sonra hiçbir kere, yani acaba mı falan demedim. Hep en iyisini yapmaya çalıştım. Mahcup olmayacak şekilde en iyisini yapmaya çalışalım diye karar verdikten sonra milletvekili aday adayı olarak yola çıktım. Bence kadınların hepsinde aynı fıtrat var. Karar verene kadar zor. Karar verdikten sonra da tamamız. Sıralamaya falan da hiç takılmıyorum. Biz Allaha inanmışız gerisini tevekkül etmişiz. Bugün buradayız, yarın nerede olduğumuzu bilmez kapıya kilidi vurur şantiye de çalışırız” dedi.

Telefonu hiç kapanmayacak

Önceki yerel seçimde MHP'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu o zamanki seçim çalışmalarında da özellikle kadın seçmenle buluşmaya büyük önem verdiğini hatırlatan Kalkan, “Bu seçimde kadınlarımıza her zaman ki gibi büyük iş düşüyor. Siyasette kadının yerinin daha büyük olması için çalışıyorum. Siz Leman’ı ya da abla gelsene dediğiniz de ben neden diye sormayacak kısımdayım. Allah’ın izniyle hakikaten öyle olmaya gayret ediyorum. Ya gecenin bir yarısı ya da alakasız bir zaman da aradığınız da bir dertleşelim dediğiniz de ben neden diye sormamaya talibim.  Kentimizin gelişimine katkı sağlayacak. Ekonomisine destek olacak. Çok farklı ve güzel projelerim var. Seçim çalışmalarım boyunca gittiğim her yerde bu projelerimi de anlatarak halkımızdan destek isteyeceğim” dedi.