Hem siyasette hem de pistte koşmaya yorulmuyor

CHP Denizli önceki dönem İl Başkanlarından Denizli Milletvekili Aday adayı Av. Mahir Akbaba, Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunun hemen ardından İstanbul'da gerçekleşen Balkan Masterler Atletizm Şampiyonası'nda Koşusu'nda ter döktü. Akbaba, ikincilik madalyasını aldı.


14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesi Milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor. CHP Denizli önceki dönem İl Başkanı Mahir Akbaba, Ankara’da başvuruda bulunduktan sonra İstanbul’da gerçekleştirilen Baklan Masterler Atletizm Şampiyonası’nda ter döktü. 40-44 yaş 200 metre kategorisinde yarışan Akbaba, ikinci olarak gümüş madalyayı kazandı. “Hem siyasette hem de pistte koşmaya devam ediyor” yorumlarını oluşturdu.

Akbaba, Balkan Masterler Atletizm Şampiyonası, kapalı pist yarışması, İstanbul’dayız. Bu mücadeleyi, bu madalyayı depremde ve sel felaketinde hayatını kaybeden hemşerilerimize adıyorum. Evlerini, dükkânlarını, sevdiklerini kaybeden insanlarımıza adıyorum ve çok sevdiğim bir kardeşim Denizli’nin basın emekçisi Ayhan Çimendağ’a adıyorum. Mekânlarınız cennet olsun. Kalbimizde yaşıyorsunuz” dedi.

VİDEO İÇİN TIKLAYNIZ!