"HDP derhal kapatılsın"

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu, il binasında düzenlediği basın açıklamasında 'HDP derhal kapatılsın' çağrısında bulundu.

Vatan Parti Denizli İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu, bugün il binasında düzenlediği basın toplantısı ile Ankara’ya çağrıda bulundu. Çağrıda ise HDP’nin acil bir şekilde kapatılması gerektiğini söyledi.

Başkan Çobanoğlu’nun açıklaması şu şekilde oldu:

“Kahraman Mehmetçiğimiz ülke genelinde ve sınır ötesinde hainlere göz açtırmıyor. Türk Milleti olarak, yüreklerimiz Mehmetçik ile çarpıyor. Şehitlerimiz bizim en ulu köklerimiz ve zenginliğimizdir. Gara’da şehit düşen 16 vatan evladımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

2015-16 yıllarında hendeklere gömülen PKK, yolun sonuna gelmiştir. Çaresizlik içinde kıvranan teröristler, savunmasız ve masum vatan evlatlarımızı kahpece şehit etmişlerdir. Korkaklar hain olur. Kırk yıldır Mehmetçiğimizi, polisimizi, işçimizi, öğretmenimizi, doktorumuzu, köy korucumuzu ve masum halkı, çoluk çocuk, bebek, kadın demeden katleden PKK ve ağababası ABD döktüğü kanda ve kazdıkları çukurlarda boğulacaktır. PKK Batı ülkelerinin piyonu ve ABD’nin kara gücüdür. ABD, binlerce TIR silah verdiği PKK’yı korumaya, eğitmeye, beslemeye ve siyası ayağı HDP’yi desteklemeye devam etmektedir. HDP neyse PKK odur, PKK neyse HDP odur. Terörle yapılan başarılı mücadeleyi zafere ulaştırmanın en önemli tamamlayıcısı, PKK’nın siyasi ayağı HDP’nin derhal kapatılmasıdır. Teröre hizmet eden bu partinin yasal imkânlardan yararlanması, hazineden milyonlarca lira alması bu Milletin sabrını taşırmıştır.

Diyarbakır analar tarafından çoktan kapatılmış olan bu parti ne yazık ki Atatürk’ün yüce meclisinde hala millet düşmanlığına ve PKK destekçiliğine devam etmektedir. PKK’nın partisi ile ittifak kuran, dost olan, Atatürkçü ve milliyetçi olduğunu iddia eden partilerimizi de özellikle uyarıyoruz. Milletimiz artık bölünme istemiyor. Mecliste terörist istemiyor. Bütün siyasi partileri devletin ve milletin birliği içinde yerlerini almaya ve HDP’nin kapatılması için samimi davranarak, harekete geçmeye çağırıyoruz.

Biz Vatan Partisi olarak; HDP’nin kapatılması için dört kez başvuru yaptık. İmza kampanyaları açtık. Milletimizin desteğini meclise taşıdık. Şimdi görev mecliste grubu bulunan partilerdedir. Biz Vatan Partisi olarak HDP’nin kapatılması için yeniden imza kampanyası başlatıyoruz ve halkımızı imza vermeye çağırıyoruz.

Bu gün Ülkemize karşı yapılacak psikolojik harekatın zirvesi YAS TUTALIM önerisidir. Şehit anaları, babaları ve eşleri, “Ağlamıyoruz, ağlayıp hainleri güldürmüyoruz, bir şehit verdik, bin şehit daha vermeye hazırız’’ diye haykırıyorlar.

ABD ve PKK, Türkiye’ye yas tutturamaz.

ABD ve PKK yas tutabilir, çünkü döktükleri kanda ve kazdıkları çukurlarda boğuluyorlar”.