Hazırlıklar sürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'de gerçekleştireceği toplu açılış töreni öncesinde hummalı bir hazırlık söz konusu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de gerçekleştireceği toplu açılış töreni öncesinde hummalı bir hazırlık söz konusu.

15 Temmuz Şehitler Meydanı’na bakan alan, bariyerlerle çevrilmeye başlandı. Tırlarla gelen barilerler, görevliler tarafından önceden belirlenen yerlere yerleştirilmeye başlandı. Vatandaşların meraklı bakışları arasında yapılan çalışmalarda vatandaşların güvenle alana giriş yapacağı yerler de belirlendi.

 



ŞEHİR SÜSLENDİ

700 milyonluk yatırımların açılışını yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi öncesinde Denizli Büyükşehir Belediye ekipleri de şehrin muhtelif yerlerini Türk Bayrağı ve belediye bayraklarıyla süsledi. Öta yandan alanı gören binaların cephelerine de dev Türk Bayrağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görseli de asıldı. 24 Mart 2017 tarihinde saat 14.00’te yapılacak açılışlar öncesinde hazırlıkların akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.