Halis Ödel fuarı değerlendirdi

Denizli'nin önde gelen tekstil firmalarından biri olan Ödel Tekstil, İstanbul'da açılan 23. Evteks Fuarında stant açtı.

Fuar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ödel Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Halis Ödel, fuarın beklenenden az ziyaretçi ile başladığını söyledi. Tekstil camiasının yıllardır büyük ilgi gösterdiği fuarda Denizli protokolüne kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Ödel, Denizi Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan başta olmak üzere çeşitli ziyaretçilerimiz oldu. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

 



Körfez savaşının olduğu 2 Ağustos 1990 ve 28 Eylül 1991 yıllarını kapsayan dönemde İstanbul'da esnaflık yaptığı dönemlerdeki ekonomik durum ile aynı ölçüde bir daralma söz konusu olduğunu anlatan Ödel, fuara beklenen düzeyde ziyaretçi yok. Bu durum ülke ekonomisinin durumunu ortaya koymaktadır. 1990 yılının benzerini yaşıyoruz. O yıllarda da ekonomide sıkıntı vardı. Günümüzde de sıkıntı var" dedi. 

Ödel son olarak, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanlığına aday olduğu için protokol üyelerinin kendisini tebrik ettiğini ve başarı dileğinde bulunduğunu da sözlerine ekledi.