Güney bu isimle heyecanlandı

Güney'de halen Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan ve Ali Karbastı, AK Parti'den Belediye Başkan A. Adayı oldu. Karbastı'nın bu girişimi, ilçede ülkücü taban ve esnaflar arasında heyecan uyandırdı.

Uzun yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmış bir isim olarak ilçemizin kalkınması ve daha ileri gitmesi için her nerede olursak olalım görevlerimiz boyunca elimizi taşın altına soktuk. Hiçbir sorumluluktan kaçmadık. Bunu da en iyi bilen Güney halkıdır. Geldiğimiz noktada milliyetçi tabanımıza ve Cumhur ittifakımızın da gücüne inanarak Güney’i bu gün olduğu gibi gelecekte de adından söz ettirecek bir yapısal dönüşüm ve gelişimine katkı sağlamak adına aday adayı oldum. Mevcut belediye başkanımız ile uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Bizler taş üstüne taş koyacağımıza inanıyoruz. Görevim nedeniyle esnaf arkadaşlarımız ve bahsettiğim ülkücü tabanımızın da yoğun talepleri neticesinde bu yola çıktı. Partim bana bu görevi verirse kimsenin başını öne eğmeden elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. Cumhurbaşkanımızın da dile getirdiği gibi Türkiye’mizin ikinci yüzyılında Güney’imizi daha da kalkındıracak ve birlik ve beraberlik ruhu ile ileriye taşıyacağız” dedi.

 

ALİ KARABASTI KİMDİR?

1968 yılında Güney İlçesi Tilkilik mahallesinde dünyaya gelen Ali Karbastı, 1997 ile 2002 yılı arası Milliyetçi Hareket Partisi’nde ilçe başkanlığı görevinde bulundu. 2009 yılında MHP’den belediye başkan adayı oldu. 2004 yılında Güney Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanlığına seçildi ve halen de görevine devam ediyor. 2019 mahalli idareler seçimlerinde ise birinci sıradan Güney Belediye Meclis üyesi olarak seçildi. Ali Karbastı eşli ve iki kız çocuğu sahibi.

Ali Karbastı Güney Ak parti seçim denizlide siyaset mk yapım medya karapınar güneyde kim aday ali karbastı kimdir