Gözler o'na çevrildi

İyi Parti'de Pamukkale Belediye Başkan Adayının açıklanmasının ardından gözler Merkezefendi İlçesi'ne çevrildi. Adaylık konusunda tek bir isim ön plana çıkıyor.

İyi Parti Genel İdare Kurulu üyelerinin oy çokluğu ile “seçimlere tek başımıza girelim” kararının ardından Pamukkale ve Bozkurt Belediye Başkan Adayları açıklandı. Grup toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak Türkay Berberoğlu Bozkurt adayı olarak da Zafer Kocaman’ın ellerini kaldırmasının ardından gözler başta Merkezefendi olmak üzere diğer ilçelere çevrildi. Merkezefendi Belediyesi’nde 4,5 yıldır belediye başkan yardımcısı olarak görev yapan Fatih Coşkun’un bu süreçte partiden ve tabandan gelen taleplere kayıtsız kalamayacağı ve başkan aday adaylığını açıklayacağı bekleniyor.

AÇIKLAMALARIN YER ALDIĞI VİDEOYU İZLEMEK İÇİN GÖRSELİ TIKLAYIN

“YOL BULUR YOL AÇARIZ” DEMİŞTİ

Muhtarlar günü nedeniyle İyi Parti Merkezefendi ilçe Başkanlığının düzenlediği yemekli programa katılan Coşkun, o akşam yaptığı konuşmada, “il ve ilçe başkanlarımıza güveniyoruz. Genel merkezimizin de dediği gibi ya bir yol bulacağız, ya da bir yol açacağız. Biz ya bir yol buluruz, ya da bir yol açarız. En önde git derlerse gideriz, en arkada bekle derlerse de bekleriz.

Fatih Coşkun İyi Parti Denizli merkezefendi adayı kim yerel seçim seçim denizlide siyaset