Goncalılı çiftçiye can suyu!

Geçtiğimiz hafta Denizli'de etkili olan sağanak yağıştan en çok etkilenen mahallelerden biri olan Goncalı'da çiftçiye yem ve saman desteği geldi.

 

Denizli’de, geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağışlarda dere yatağının taşması ile en çok etkilenen mahallelerden biri Goncalı oldu. Sokaklar göle dönerken, evleri ve işyerlerini sular bastı. Tren yolunda çökme meydana geldi ve olası facia vatandaşların uğraşları ile önlendi.

Goncalı Mahalle Muhtarı Nejdet Cengiz, www.denizlidesiyaset.com’a yaptığı açıklamada Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi ekiplerinin çalışmalarına devam ettiğini, Goncalı’da hayatın normale döndüğünü anlatmış, can kaybı olmamasının kendileri için en büyük teselli olduğunu söylemişti.

AFETZEDELERE PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN DESTEK!

Selden etkilenen ve zarar uğrayan Goncalılı çiftçilere destek Pamukkale Belediyesi’nden geldi. Ekipler, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki öncülüğünde çiftçilere saman ve yem dağıtımı yaparak afetzedelerin yaralarını sardı.

Goncalı Mahalle Muhtarı Nejdet Cengiz, “Yaşanan afet sonrası ekipler çalışmalara devam ediyor. Evlerin zararları tespit edildi. Gerekenler yapılacak. Son olarak afette mağdur olan Goncalılı çiftçilerimize Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki öncülüğünde 20’şer çuval saman ve 7’şer çuval yem dağıtıldı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ekipler, mahallemiz için gereken her şeyi yapıyor” dedi.

Nurhayat ERTAN YETİŞ