Goncalı halkı dertlerini Milletvekiline anlattı

Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Goncalı Mahallesi'nde yaşanan sel sonrası bölgeye gitti. Aynı mahallede selden 2 ay sonra ikinci kez etkilenen vatandaşlar adına yetkililere seslenildi. 

Pamukkale ilçesi Goncalı Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen yağmur yağışının ardından geçen 2 ayda tedbirlerin alınmadığı öne sürüldü. Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Goncalı Mahallesi’nde yaşanan sel sonrası bölgeye giderek etkilenen vatandaşlarla bir araya gelerek onları dinledi. Mahallede esnaflarından Ramazan Örs, “Geçtiğimiz aylarda yaşadığımız selin ardından önlem alınması için birçok yere başvuruda bulundum. Yıllardır da başvuru yapıyorum. Dükkanımda meydana gelen hasarın borçlarını daha ödeyememişken, uyarılarımıza rağmen ikinci kez aynı durum meydana geldi. Bizlerde Denizli Milletvekilimiz Sema Silkin Ün’e ulaşarak, hep birlikte yetkililere tekrardan seslendik” dedi.

 “HİÇBİR TEDBİR ALINMAMIŞ”

Yaptığı inceleme sonrası açıklamalarda bulunan Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, “Yaklaşık 2 ay önce Pamukkale ilçesi Goncalı Mahallesi’nde sel faciası meydana geldi. Goncalı Mahallesinde selden etkilenen Ramazan Örs abimiz bizlere tekrardan ulaşarak kısa sürede yanında olmaya gayret ettik. Belediyecilik, tedbir almaktır. Ancak biz görüyoruz ki bu seller karşısında tüm uyarılarımıza rağmen o günden bu güne hiçbir tedbir alınmamış, en basit dere ıslah çalışması yapılmamıştır. Ama arkadaşlar zannediyorum ki belediyeciliği tedbir almadan seller yaşandıktan sonra iki balya saman dağıtmak olarak algılıyorlar. Yöneticileri görevini yapmaya çağırmak için geldik. Şehrin birçok çalışmasında hayırseverler yapıyor, peki şimdi soruyoruz bu şehrin altyapısını da mı hayırseverler yapsın, derelerin ıslah çalışmasını da mı onlar yapsın. Vatandaşlarımız baş başa mı kalsın böyle, sel vatandaşımızın kaderimi olsun?” dedi.

Denizli Goncalı halkı dertli Milletvekili Sema Silkin Ün Ramazan Örs Sel baskını yaşandı