Gökçek'ten merak uyandıran açıklama

CHP'li milletvekili Teoman Sancar'ın istifası büyük yankı uyandırırken, önceki dönem Milletvekili ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ise kafaları karıştırdı. Akıllarda 'Sancar neden istifa etti' sorusu belirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Teoman Sancar, bugün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini açıkladı. Sancar’ın bu hareketi tüm Türkiye’de büyük yankı uyandırırken, önceki dönem Milletvekili ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ‘Sancar neden istifa etti’ sorusunu akıllara getirdi.

“CHP BU OLAYIN ALTINDAN KALKAMAZ”

Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “CHP MV Teoman Sancar HAKKINDA “Sizi Kutluyorum” diye tweet atmıştım... tweetimi sildim... Çünkü Teoman Sancar’ın istifası onurlu bir istifa değilmiş. Nedeni duyulduğunda yer yerinden oynayacak... CHP bu olayın altından kalkamaz... Ancak o kadar söyleyebilirim. Felaket ötesi” ifadelerine yer verdi.



KARACA SESSİZLİĞİNİ KORUYOR!

Türkiye’de büyük ses getiren istifa hakkında çeşitli söylentiler ortaya atılırken, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ise sessizliğini koruyor.