Girdiği seçimleri kaybetmeyen isim ilçe tarihine geçmek istiyor

Serinhisar İlçe Belediye Başkanlığına aday adayı olan Cemal Kobaş, başkanlığı döneminde girdikleri hiçbir seçimi kaybetmediklerini ifade ederek, İlçeyi Cumhur ittifakı saflarına katacaklarına olan inancını dile getirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Serinhisar İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek ilçe belediye başkanlığına aday adayı olan Cemal Kobaş, partisinin kendisini aday göstermesi durumunda ilçe tarihine geçmek istediğini söyledi. www.denizlidesiyaset.com ve MK Yapım Youtube kanalına özel açıklamalarda bulunan Kobaş, “Biz Serinhisar olarak üç aday adayı isimle rakip değil, kardeşiz. Onlarla ilçemize hizmet etme adına çalışıyoruz. Hayırlısı ile kime nasipse bu karara saygı duracağız” dedi.

İSTİFASINA İLİŞKİN HABERİ OKUMAK İÇİN LİNKİMİZ

“AK PARTİ, SON SEÇİMDE YÜZDE 54 OY ALDI”

“Cumhur ittifakı olarak Serinhisar’da geçtiğimiz seçimde yüzde 54 ile Cumhurbaşkanımıza katkı sağladık” diyen Kobaş, “Mevcutta Cumhuriyet Halk Partili bir belediye tarafından yönetiliyoruz. 31 Mart seçimlerinde Serinhisar ilçesini Cumhur ittifakı saflarına kazandıracağız. Serinhisar’da doğup, burada büyüyüp, birçok sivil toplum kuruluşunda görev alan bir isim olarak borçlu olduğumuz bir memleket. Serinhisar için kanımızın son damlaya kadar çalışıp hizmet etmek istiyoruz” dedi.

“HİÇBİR SEÇİMİ KAYBETMEDİK”

2001 yılından bu yana Serinhisar’da AK Parti olarak bizde ilçe başkanı olup sonrasında belediye başkanı olan bir isim yok. Biz bunu bu dönemde başarıp parti ve ilçe tarihinde geçmek istiyoruz. 4 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Bu zamana kadar girdiğimiz hiçbir seçimi kaybetmedik. Tabi bu başarıda ilçe yönetim kurulu üyelerim ve bizlere destek veren isimlerin inanılmaz gayreti ve inancı vardı. Geldiğimiz noktada Ağustos ayında istifa ederek başkan aday adayı olduk. Kazanmama gibi bir ihtimalimiz yok. O konuda ilçe halkımıza ve partimize inanıyor, güveniyoruz” dedi.

Serinhisar ak parti Cemal Kobaş belediye yerel seçim denizli seçim mk yapım medya karapınar