Gençlerle birlikte yürüyeceğiz

Büyük Birlik Partisi Milletvekili Adayı Avukat Selman Aşık, gençlerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Gençler için, teknolojiden sosyal faaliyetler konusunda çalışmalar yapacaklarını belirten Aşık,' Gençler için bu yola çıktım. Gençlerle birlikte yürüyeceğiz. Seçilmemiz durumunda her ay, 10 tane gencimizi mecliste misafir ederek birlikte projeler üreteceğiz' dedi.


Gençlerin, milletvekili figürünü kafasından resmi bir kişilik olmak yerine samimi bir kişilikle yaklaşmasını sağlamak adına bu göreve talip oldum diyen Büyük Birlik Partisi Milletvekili Adayı Avukat Selman Aşık,” Gençlerimiz, protokollerdeki kişileri, belli ve resmi bir figür olarak görüyor. Biz bu algıyı, abi kardeş ilişkisine döndürmek istiyoruz. Seçilip mecliste gençlerin sesi olmak istiyoruz. Her ay farklı olarak 10 kişilik grubu meclisimizde misafir ederek, gençler hakkında ortak bir çalışma ve kanun teklifi hazırlamak istiyoruz. 2 hafta da birde Denizli’miz de gençlik buluşmaları düzenleyerek gençlerimizin fikrini projelerini kanun teklifi haline getirmek istiyoruz. Biz gençler için çalışmak, geleceğe gençlerle birlikte yürümek istiyoruz” dedi.

"GENÇLER İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ"

Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun gençlere verdiği önemi onların izinden giderek ileri taşıyacaklarını belirten Aşık,” Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti gençlere emanet ederek, geleceğin onlarla sağlam olduğunu göstermiştir. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ise “Bir elinde Kuran, bir elinde bilgisayar olan bir nesil hayal ediyorum” diyerek gençlerin hem imanlı hem de teknoloji alanında gelişmiş bireyler olmasının hayalini kendisine benimsemiştir. Bizde bu iki liderin izinden giderek, Atatürk’ün, Cumhuriyeti emanet ettiği Türk gençliğini, hem imanlı hem de teknoloji alanın da gelişmiş modern bir gençlik inşa etme hayalini yaşıyoruz. Bu sebeple gençlerimizin, tüm haklarını savunacak, gençlerimizi siyaset üstü olarak görüp her zaman onlar için mücadelemizi vereceğiz” ifadelerini kullandı.

büyük birlik partisi bbp denizli bbp bbp aday milletvekili seçim seçim 2023 bbp seçim selman aşık