Gençler listeye göz kırpıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde gençler arasında hareketlilik sürüyor. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimler öncesinde Milletvekili aday adaylığı için başvuru süresinin olmasına sayılı saatler kala başvuruda bulunacak isimler kamuoyunca merakla bekleniyor. Geçtiğimiz mahalli idareler seçimlerde gençlik kolları başkanlığı yapan üç ismi de meclis üyesi adayı olarak gösteren AK Parti, bu anlamda önemli bir adım atmıştı. Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Yücel Göngör'ün de genç bir isim olması nedeniyle gençler bir başka heyecan yaşıyor.


Her seçim döneminde milletvekili kesin listelerinde kendisine son sıralarda yer bulan gençler, bu dönem büyük değişikliğin yaşanması beklenen muhtemel listede seçilebilecek yerden kendisine yer bulmanın telaşında.

İşte parti kulislerinde milletvekili aday adayı olabilecek genç isimler arasında gösterilenler İl Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Karakuş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Bayram, Önceki Dönem İl Gençlik Kolları başkanı Melih Serim, İl Gençlik Kolları başkanı Osman Nazlıer, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İzzet Çağlar Altunbaş, Pamukkale Belediye Meclis Üyesi ve İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Nail Şan, Merkezefendi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güleç, Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi ve önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut,  Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Çiftçi dikkat çekti.

Bu isimlerinde yanında sivil toplum kuruluşlarında da görev alan genç isimler de dikkat çekiyor. Bu isimler arasında, Genç ASKON Genel Başkan Yardımcısı Bekir Çakır, Genç MÜSİAD Başkanı Hüseyin Sarı ve TÜGVA Başkanı Ali Durmuş gösteriliyor.

MUSTAFA KARAPINAR

CUMHURBAŞKANI ADAYINIZ KİM? ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN!