Gençler gerçek bir deneyim sizleri bekliyor

Türkiye genelinde düzenleyecek 'gerçeğe en yakın sınav' başvuruları başladı. Başvurular, En deneme ve 345 Yayınlarının Denizli Resmi Kulüp Uygulama Merkezi Sistem Akademi üzerinden yapılabilecek. Son başvuru tarihi 27 Kasım 2023.

Gelecek hayallerinin peşinde koşan ve üniversiteye hazırlanan gençler için En Deneme ve 345 Yayınları işbirliği ile Türkiye genelinde gerçeğe en yakın deneyim olarak nitelendirilen Tıpkı Prova üzerinden YKS sınavı yapılacak. Gerçeğe en yakın sınav için başvuruları halen devam ediyor. Başvurular, En deneme Denizli Resmi Kulüp Uygulama Merkezi olan Sistem Akademi üzerinden yapılabilecek.

SINAV 30 ARALIK’TA

30 Aralık’ta başlayacak olan sınavın saati ise tüm Türkiye’de 10:15 olarak belirlendi. Gerçeğe en yakın olarak kabul edilen sınavın tüm araç gereçlerini bile sınavı organize eden kurumlar hazırlıyor. 81 ilde aynı anda gerçekleşecek olan sınav için son başvuru tarihi ise 27 Kasım olarak belirlendi. Sınava başvuru yapacak adaylar, başvuru için 0 545 885 20 20 veya 0 501 142 76 07 WhatsApp numaralarına "TIPKI PROVA" mesajı gönderebilir” dedi.

SON DERECE ÖNEMLİ BİR SINAV

Üniversiteye hazırlanan öğrenciler için bu sınavın son derece önemli olduğuna dikkat çeken Denizli Sistem Akademi Müdür Yardımcısı Gamze Bek, “Sistem Akademi olarak bizler de çok değerli iki eğitim kurumunun hazırladığı gerçeğe en yakın sınav olarak bilinen Tıpkı Prova ile öğrencilerimizi bu sınavla buluşturuyoruz. Denizli’de üniversiteye hazırlanan tüm gençlerimizi bu önemli sınava davet ediyoruz. Sınav için Denizli Sistem Akademi’nin web sitesi üzerinden başvurunuzu yapabilirler. Ayrıca www.denizlisistemakademi.com internet sitemizden başvuru linkine ulaşabilirler” diye konuştu.

BAŞVURU İÇİN LİNK

Sistem Akademi Denizli sistem akademi En Deneme ve Üç Dört Beş Yayınları YKS