Gençler bu haber size

Büyük Birlik Partisi Pamukkale Belediye Başkan adayı Mustafa Uçan oldu. Uçan ilk proje olarak Drift Pisti yapacağız" dedi.

Denizli'nin bütün ilçelerinde aday çıkartacağını daha önce deklare eden Büyük Birlik Partisi, Pamukkale'de Mustafa Uçan'ın başkan adaylığı ile yola çıktı. Alperen Ocakları Denizli İl Başkanlığı görevinde de bulunan Uçan yaptığı değerlendirmede, “Gençlerimizin problemlerini çok iyi biliyorum. O yüzden önceliğimiz geleceğimiz olan Pamukkaleli gençler olacak.  Eğitim, kültür, sanat ve spor alanında çok ilginç projelerimizle gençliğimizin yanında olacağız. Örneğin gençlerimiz için drift pisti yapacağız. Yine Pamukkale ilçemizdeki esnaf ve çiftçilerimizin problemlerine dönük çok güzel projelerimizle halkımızın yanında olacağız” dedi.

"Adaylığımın kesinleşmesi ile birlikte Pamukkale ilçemizi Büyük Birlik Belediyeciliği ile tanıştıracağız" diyen Uçan, sözlerini, “Halkımızın sorunlarını dinleyip, dert ortağı olacağız. Sosyal ve kaynaşmış bir ilçe inşa edeceğiz" ifadeleri ile sonlandırdı. Öte yandan parti yetkilerin den alınan bilgiye göre aday belirleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği, gelen taleplerin değerlendirildiği, Büyük Birlik Partisi tüm ilçelerde kendi aday listeleri ile önümüzdeki yerel seçimlere hazırlandığı, 31 Mart yerel seçimlerinin sürpriz partisinin Büyük Birlik Partisi'nin olacağını belirtildi.

Alperen Ocakları Denizli İl Başkanlığı Mustafa Uçan Büyük Birlik Partisi Büyük Birlik Partisi denizli