Genç siyasetçi Ankara'da birinci masada yerini aldı

Denizli siyasetinin son dönemlerde yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan İsmail Gemi, Alperen Ocakları genel merkez yönetiminde Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Yaklaşık 1,5 yıl Denizli Alperen Ocakları İl Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren İsmail Gemi, Alican Kocaman’ın genel başkanlığında oluşan Alperen Ocakları Genel Merkezi’nde Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı. Siyaset ve iş dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan ve geçtiğimiz seçimde Büyük Birlik Partisi Serinhisar Belediye Meclis Üyesi adayı olan Gemi, seçimlerin ardından Büyük Birlik Partisi’nde Denizli İl başkan yardımcısı olarak bir süre görev yaptı. Gemi, son olarak Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı iken görevini geçtiğimiz gün Ankara’da düzenlenen törenle Samet Can Akyol’a devir etmişti.

“GENÇLERİN DE HİZMETİNDE OLACAĞIZ”

Ankara’da görev almasının ardından açıklamalarda bulunan ve “1,5 yılı aşkın süredir gururla sürdürdüğüm görevimi teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcımız Samet Can Akyol'a devrettim”. diyen Gemi, “Genel başkanımız Ali Can Kocaman'ın takdirleri ile genel başkan yardımcılığı görevine layık görüldüm. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler ocaklarımızda Aybarslar, Alparslanlar nice Alperenler yetiştirme gayesiyle İ’layi Kelimetullah için Nizam-ı Alem diyen dava neferleri olarak son nefes son nefere kadar devam edeceğiz. Yeni dönemde Denizli’miz ve 81 ildeki gençlerimiz çalışmaya devam edeceğiz. Var olsun Alperen Ocakları…” dedi.

İSMAİL GEMİ KİMDİR?

Kazım Kaynak Lisesi’nden mezun olan İsmail Gemi, Pamukkale Üniversitesi’nde pazarlama bölümünde eğitim hayatını sürdürdü. Ardından Selçuk Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliği okudu ve aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. Alperen Ocakları Denizli il yönetiminde görev alan Gemi, Büyük Birlik Partisi Serinhisar Belediye Meclis Üyesi adayı oldu. Daha sonra BBP Denizli İl başkan yardımcısı olarak görev alan Gemi, son olarak Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı olarak görev yaptı. Alperen Ocakları genel merkez yönetiminde Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı. Ticari faaliyetlerle iş hayatına devam ediyor. İki çocuk babası İsmail Gemi, birçok yerel kanalda televizyonun programcılığı ve köşe yazarlığı yapıyor.

İsmail Gemi kimdir Alperen Ocakları Denizli Ankara Alican Kocaman İsmail Gemi BBP Denizli