Genç işadamından genç mucitlere destek

Teknofest 2021 insanlık yararına teknoloji afet yönetimi kategorisinde finale kalan ve Rize'de yapılacak finallere hazırlanan genç mucitlere Denizlili İş İnsanı Muharrem Duman'dan destek geldi. 


Pamukkale Üniversitesi’nde eğitim hayatlarına devam eden ve RIGID TEKNOLOJİ adı altında takımı kuran Musa Çalışkan, Cengiz Fatih Özyurt, Onur Çalım, Hasan Bilgehan Yıldırım, Halil Çağatay Özcan’dan oluşan teknoloji takımı bu sene yine finallerde Denizli’yi temsil edecek. 12 ile 14 Ağustos 2022 tarihleri arasında Rize’de yapılacak Teknofest finallerine katılacak genç mucitlere Denizlili iş insanı Aktif Dijital Kopyalama Sistemleri Kurucusu Muharrem Duman’dan büyük destek geldi. Malzemelerin yapılabilmesi amacıyla lazım olan 3D yazıcıyı gençlere hediye eden Duman, Aktif Dijital Kopyalama Sistemleri şirketi olarak Denizli’yi büyük organizasyonda temsil edecek genç mucitlere destek olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Finallerden başarı ile ayrılacaklarına olan inancını dile getiren Duman, gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. 

DENİZLİ'Yİ TEMSİL EDECEKLER

RIGID Teknoloji takımının kaptanı Musa Çalışkan, kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmayacaklarını ifade ederek projeyi hazırlamak amacıyla lazım olan 3D yazıcıyı kendilerine temin eden Aktif Dijital Kopyalama Sistemleri Kurucusu Muharrem Duman’a teşekkür etti. Proje hakkında kısa bilgiler veren Çalışkan, “Teknofest 2021 İnsanlık yararına teknoloji afet yönetimi kategorisinde M+RT1 projemizle finale kaldık. Projemizde daha önce yapılmayan Uçan AMFİBİK bir araç tasarlanmıştır. Bu araç ile arama kurtarma ve güvenlik personellerinin arazide her türlü riske önceden hazırlıklı olması sağlanacak. 2022 yılında da çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Takımımızın çalışmalarını yürütmesine destek olan Muharrem Duman'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.