Genç,"Emanet oyların adresi Büyük Birlik olacak"

Seçim çalışmalarına devam eden Büyük Birlik Partisi Ali Genç, Yatağan'da seçmenle buluştu. Her kesime hitap eden bir parti oldukları için 30 yılı aşkın süredir, her zaman vatandaşların her kesiminden oy alabilme potansiyeli olduklarını belirtti.

Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Büyük Birlik Partisi’nin genç milletvekili adayı Ali Genç,” Serinhisarlı, Yatağanlı, Yüreğilli, Acıpayamlı, Kaleli yani Denizlili her hemşerim bizi  biliyor ve güveniyor. Siyasette en güzel şey güvendir. Büyük Birlik Partisi’nin 30 yıllık temiz ve ahlaklı siyaseti bizlere vatandaşlar tarafından güven aşılayan en büyük unsur. Biz siyaseti çıkar gütmek için yapmıyoruz. Biz siyaseti milletimize hizmet etme aracı olarak görüyoruz. Geçmişte de bu böyleydi ki vatandaşlarımızdan genç yaşlı demeden her kesime hitap edebiliyorsak ve her yaştan seçmen kitlesine sahipsek nedeni de budur. Biz insanlara etnik kökeni nedir diye mezhebi nedir diye bakmıyoruz. Biz insanları yaratandan ötürü seviyor ve Allah rızası için bu işleri yapıyoruz” dedi.


“Emanet oyların adresi Büyük Birlik olacak”

Seçimlerde barajın olmadığını ve bu sebeple yıllardır baraja takılır diye oy vermeyenlerin bu sefer Büyük Birlik Partisi’ne oy vereceklerine inandıklarını söyleyen Genç,” Bu seçimlerde ittifakların oy oranları barajı belirleyecek. Oy oranı şuan da %7 fakat ittifakların toplam oyu geçerli. Bizde Cumhur ittifakı ile aynı çatıda buluştuk. Gayemiz Türkiye’nin refahı, milli ve manevi duyguları yarınlara taşımaktır. Bu yüzden Cumhur İttifakının bir partisi olarak kendi ad ve amblemimiz ile seçimlere katılıyoruz. Ve bu sebeple de baraj sorunumuz olmayacak. Bugüne kadar oy verirdim ama baraja takılır düşüncesinde olanlar artık rahatlıkla oylarını bize verebilecekler ve her yaşın temsiliyetçisi olan Büyük Birlik Partisi’ni güçlü bir şekilde meclise göndereceklerdir. Yani emanet oyların adresi bu seçimlerde Büyük Birlik olacaktır” şeklinde konuştu.

 

ali genç serinhisar büyük birlik partisi