Genç ASKON, 2 mutluluğu bir araya yaşadı

Genç ASKON Denizli Şubesi, kuruluşunun ikinci yılını kutladı. Kutlamalarda ilginç anlar da yaşandı. Şube Başkanı Bekir Çakır'ın 29. yaş gününe gelen kuruluş tarihi nedeniyle iki pasta kesildi. Havai fişek gösterisi de yapıldı.

Kuruluşundan bu yana önemli çalışmalara imza atan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON)’un gençlik yapılanması olan Genç ASKON Denizli Şubesi 2. yaşına girdi. Kuruluşunun ikinci yılı nedeniyle düzenlenen kutlama programına çok sayıda Genç ASKON üyesi işadamı katıldı. Kutlamalarda Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır’ın 29. yaş günü de bu program çerçevesinde kutlandı. Havai fişek gösterisi ile renklenen ve pastaların kesildiği programda konuşan Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, kuruluşlarından bu yana geçen iki yıl içinde yaklaşık 150 etkinlik yaptıklarını ifade ederek önümüzdeki dönemde de etkinliklerin devam edeceğinin sinyalini verdi.



“AİLE HAVASI YAKALADIK”

Genç ASKON bünyesinde bir araya geldikleri genç iş adamları ile aile havası yakaladıklarını anlatan Genç ASKON Başkanı Çakır, “Yola çıktığımız arkadaşların arasında çok sayıda arkadaş daha katıldı. Zaman içinde onlarla güzel bir uyum yakaladık ve bu seviyeye geldik. Denizli özelinde önemli etkinliklere imza attık. Gelinen noktada oluşumumuz her geçen ay yeni katılımlarla daha da büyümektedir” dedi. Derneğe yeni katılan üyelerin düşüncelerinin de alındığı etkinlik sonunda Başkan Çakır, sürpriz doğum günü kutlaması için de ayrıca üyelere teşekkür etti.