GENÇ ADAM KANSERE YENİLDİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım hemşiresi olarak çalışan 24 yaşındaki Yasin Emre Göktan, kansere yenik düştü.


Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetlerinde hemşire olarak görev yapan 24 yaşındaki Yasin Emre Göktan, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. İki gün önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı genç, bugün hayata veda etti.

Göktan’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Mahalle Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Tavas Mezarlığı’na defnedilecek.

ZOLAN VE GÜNGÖR TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, sosyal medya hesaplarından Göktan için taziye mesajı yayınladı. Zolan mesajında, “Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi personelimiz Yasin Emre Göktan kardeşimizin vefat ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı ile sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Başkan Güngör ise “AK Parti Tavas Gençlik Kollarımızın çalışkan, fedakâr, güzel kalpli kardeşimiz Yasin Emre Göktan'ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyorum. Allah mekânını cennet eylesin. Başımız sağ olsun” dedi.