Gelecek'ten istifalar geldi

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan genel seçimler öncesi Milletvekilliği aday adayı başvuruları için istifalar devam ediyor. Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım ile Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Yusuf Sine Sarı görevlerinden istifa ederek Milletvekili aday adaylığı başvurunda bulundu.


14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde Türkiye Cumhurbaşkanı ve Milletvekillerini seçecek. Partilerde hareketlilik devam ederken Denizli’de de istifalar ve milletvekili aday adaylığı başvuruları sürüyor.
Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım ile Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Yusuf Sine Sarı, görevlerinden istifa ederek 28. Dönem Milletvekili için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Aykut Yıldırım adaylığını, “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Türkiye Cumhuriyeti Genel Seçimlerinde Denizli'mizi ve siz kıymetli hemşerilerimizi Gazi Meclisimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmek için, Aziz Milletimizin ve Denizli'mizin bir evladı olarak Denizli'mize en iyi hizmeti sunmak kararlılığı, Ehil ve Liyakat kadroların güçlü, Müreffeh bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceği inancıyla, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile beraber yol yürümekten onur ve şeref duyduğum Gelecek Partisi’nden 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığımı saygılarımla kamuoyuna arz ederim” sözleri ile açıkladı.

28 Dönem Milletvekili Aday Adayı Yusuf Sina Sarı, “3 yıldır büyük bir onur, gurur ve heyecanla yürüttüğüm Gelecek Partisi Denizli İl Teşkilat Başkanlığı görevimden 28. Dönem Milletvekili seçiminde Gelecek Partisi Denizli milletvekili aday adayı olmak amacıyla istifa ediyorum. Tüm çabamız çocuklarımızın adil, müreffeh ve özgür bir Türkiye’de yaşaması için… Her şey onların aydınlık geleceği için… Bu ideallere inanarak yola çıkan her partiden tüm milletvekili aday adaylarına demokrasi yarışında başarılar dilerim. Birbirimizin siyasi rakibi olabiliriz ama düşmanı değiliz. Seçimlerin tüm Türkiye’de demokratik bir olgunluk içerisinde, adil ve şeffaf bir şekilde gerçekleşmesini temenni ediyorum.

İl Teşkilat Başkanlığım süresince “Teşkilat işi ekip işi.”  düsturuyla Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’na ve bana büyük bir özveriyle refiklik eden il yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe başkanlarımız başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca milletvekilliği aday adaylığı sürecinde güçlü destekleri için Denizli teşkilatlarımızın tüm kademelerine ve tensipleri için Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’na teşekkürlerimi arz ederim. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı Seçiminin ve 28. Dönem Milletvekili Seçiminin ülkemiz, Denizli ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.