Gelecek'te koltuk değişimi!

Ahmet Davutoğlu liderliğinde Türk siyaset sahnesinde yerini alan Gelecek Partisi'nin Merkezefendi Kurucu İlçe Başkanı Özkan Tütüncüler, kongrede ilçe başkanlığı görevini Ahmet Soyupak'a devretti.

Gelecek Partisi İl Binasında gerçekleştirilen olağan kongrede Merkezefendi Kurucu İlçe Başkanı Özkan Tütüncüler, seçimlerde aday olmadı. Ahmet Soyupak, yapılan seçim sonrasında ilçe başkanlığı koltuğuna oturdu.

Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, “Kurucu ilçe Başkanımız Özkan Tütüncüler’e verdiği emekler içinçok teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmadı. Yeni seçilen Ahmet kardeşimize de başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte, birlik beraberlik içerisinde hem vatanımız hem de ilimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Görevi devreden Kurucu İlçe Başkanı Özkan Tütüncüler, “Gelecek Partisi Merkezefendi İlçe Başkanlığı’nın kurucu başkanlığını yaptık. Bu dönemde çalıştık, elimizden gelen her şeyi yaptık. İşlerimizin yoğunluğundan bayrağı teslim etmemiz gerektiğine karar verdik ve değerli bir insana bayrağı teslim ettik. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Ekibi ile Gelecek Partisi’ne güzel hizmetler yapmayı istediğini ifade eden Soyupak, “Gelecek Partisi Merkezefendi Kurucu İlçe Başkanı Özkan Tütütncüler’den bu mukaddes davayı, bayrağı devraldığımız için Gelecek Partisi Merkezefendi İlçe Teşkilatı adına teşekkür ederim. Allah yolumuzu açık eylesin, Rabbim utandırmasın.”