Gelecek'te bir koltuk daha sahibini buldu

Gelecek Partisi'nde il başkanlığı ve il yönetimin şekillenmesinin ardından şimdi de Merkezefendi İlçe Başkanı belirlendi. Yeni başkan yönetim listesi hazırlandı. Sırada Pamukkale teşkilatı var.

Ahmet Davutoğlu liderliğinde Türk siyaset sahnesindeki yerini alan Gelecek Partisi’nde Merkezefendi İlçe Başkanlığı koltuğuna oturacak isim belirlendi. İl Başkanı Aykut Yıldırım tarafından ilçe teşkilatının kurulması için yetki belgesi Özkan Tütüncüler’e verildi. Geçtiğimiz dönemde İyi Parti Merkezefendi teşkilatında halkla ilişkiler ve sivil toplum kuruluşlarından sorumlu başkan yardımcısı olarak görev de yapan Tütüncüler, www.denizlidesiyaset.com’a yaptığı açıklamada, Türkiye’yi aydınlık günlere kavuşturmak amacıyla bu görevi üstlendiklerini söyledi.

 

LİSTE HAZIR

Yönetimi şekillendirdiklerini ve listeyi hazırladıklarını anlayan Tütüncüler, “Yönetim kurulumuzda her kesimden temsilci bulunmaktadır. İnsanlar bizlerde kendilerini görecek. Ev hanımından, emek çalışanlarına, yöneticiden tekstilcisine kadar yönetimi geniş bir şekilde şekillendirdik. Daha önce hiç siyaset yapmamış isimler de listemizde mevcuttur. Partimiz için ekip arkadaşlarımız ve il yönetimimiz ile el birliği içinde başarıya ulaştırmak amacıyla çalışacağız” dedi.

Mustafa KARAPINAR

gelecek e bir koltuk daha sahibini buldu Özkan tütüncüler aykut yıldırım