GELECEK PARTİSİ'NDE GELECEK KAYGISI YOK

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı, bir dizi temasta bulunmak için Denizli'ye geldi. DGC'de basın mensupları ile buluşan Başçı, gündeme dair açıklamalarda bulundu.


Türkiye'de tek tek illeri gezen gelecek partisinin yeni durağı Denizli oldu. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı, DGC’de bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulunarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı, altılı masadaki güçlerini ve gelecek vaatlerini anlattı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başçı, "Olabildiğince tüm illerimizi ve ilçelerimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz. Gelecek partisinin yeni bir parti olması nedeniyle kendimizi anket ve reklamlar ile değil vatandaşımızın kalbine girerek göstermek istiyoruz. Cumhurbaşkanlık sistemi ile birlikte ülkemizi ilk ona çıkarma hedefini planlıyoruz. Ülkemiz şu an içinde olduğu durum neticesinde ekonomik anlamda çok geride, enflasyona yenik düşen bir halk mevcut. Gelecekte kurulan bu sistemi tamamıyla değiştirerek ekonomiyi düzeltmeyi ve halkımızı feraha kavuşturmayı hedefliyoruz. Burada sizlerin sorularını cevaplamak amaçlı toplandık" diyerek bulunduğumuz dönemin ekonomisinden bahsetti.