Geçmişi yad ettiler

Denizli İl Genel Meclisi'nde 2004-2014 yılları arasında görev yapan il genel meclis üyeleri Çivril'de bir araya geldi. Gelecek toplantı, Kasım ayında Çameli'de yapılacak.

Denizli İl Genel Meclisi'nde 2004-2014 yılları arasında görev yapan il genel meclis üyeleri Çivril'de bir araya geldi. Gelecek toplantı, Kasım ayında Çameli'de yapılacak. 



Denizli İl Genel Meclisi'nde 2004-2014 yılları arasında görev yapan il genel meclis üyeleri örnek bir davranış sergileyerek birlik ve beraberliklerinden ödün vermiyor. Yılda 2 kez farklı ilçelerde yapılan toplantılarda geçmiş yıllar yad edilerek hasret gideriliyor. Şimdiye kadar 5 ilçede yapılan toplantılar zinciri son olarak Çivril İlçeside yapılan toplantı ile devam etti. 

 



ATEŞ'İN EVİNİ ZİYARET ETTİLER

Bir dönem İl Genel Meclis Başkanlığı yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Genel Meclisi eski üyelerinden MHP İl Başkanı Cafer Birtürk de programda yer aldı. Kısa bir süre önce hayatını kaybeden Çivril Eski Belediye Başkanı ve bir dönem İl Genel Meclis Üyeliği yapan Ahmet Ateş'in evini ziyaret eden üyeler, eşine başsağlığı diledi. 

PARTİ AYRIMI YOK

İl Genel Meclis Eski Başkanı Halil Pekdemir, program ile ilgili verdiği bilgilerde "Geleneksel hale getirdiğimiz buluşmamızda eski günleri yâd edip hoş sohbet ettik. Güzel bir buluşma oldu. Parti ayrımı yapmadan AK Partili, CHP'li, MHP'li,DP'li ayrımı yapmadan bir araya geliyoruz. Çivrildeki buluşmamızda Çivril Belediye Başkanımız Gürcan Güven, bizleri Çivril/Bayraktepe'de yaptıkları tesiste ağırladı. Hasbihal ediyoruz. Geçmiş günleri konuşuyoruz. Rabbim sağlık, sıhhat ve afiyet içinde tekrar biraraya gelmeyi nasip etsin inşaallah. Gelecek toplantımızı Kasım ayında Çameli'de yapacağız" dedi.

Çivril il genel meclisi halil pekdemir hüseyin gürlesin cafer birtürk