Gazeteci Cemil Sevincek annesini kaybetti

Milliyet Gazetesi Eski muhabiri, Gazeteci Cemil Sevincek'in annesi Naciye Sevincek, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Hürhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cemil Sevincek'in annesi 89 yaşındaki Naciye Sevincek yaşlılığa bağlı solunum yolu yetmezliği nedeniyle pazar günü öğleden sonra tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti. Cenaze töreni Denizli Asri mezarlığında kılınan ikindi namazına müteaakip eşi İlyas Sevincek'in yanına defnedildi. Cenazeye siyaset ve iş dünyasından bir çok kişi katılırken, Denizli basın çalışanları da bu acı gününde meslektaşlarını yalnız bırakmadı. Gazeteci Cemil Sevincek acı gününde kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiğini söyleyerek ''Annemi kaybetmenin acısını yaşıyorum. Ben 40 yıllık gazetecilik hayatımda birçok acı yaşamama rağmen hiç üzülüp ağlamadım. Hayatımda beni ağlatan tek acı annemi kaybetmem oldu'' dedi.

GAZETECİ CEMİL SEVİNCEK KİMDİR?

Cemil Sevincek gazeteciliğe 1983 yılında başladı. 1983 yılından 2000 yılına kadar Milliyet Gazetesinde büro şefi Osman Sedat Acar'la birlikte muhabir olarak çalıştı. 2000 ve 2023 yılları arasında Denge Gazetesi ve Hürhaber Gazetesinde genel yayın yönetmeni ve başyazar olarak görev yaptı. 1990 ve 2000 yılları arasında Çağdaş Gazeteciler Cemiyeti Denizli Şubesi Başkanı olarak görev aldı.

Cemil Sevincek Gazetecinin acı günü