Forma Sponsoru belli oldu

Denizlispor'un 2017-2018 yılında kullanacak olduğu formalar ve kamp ekipmanları için Barex firması ile sponsorluk anlaşması yapıldı

Denizlispor Kulübünün ihtiyaçlarına yönelik tüm ekipmanları karşılıksız olarak temin edeceğini belirten Barex firması kulübün istekleri doğrultusunda tasarımlar üretecek. Forma giderlerinin kısılması ve Denizlispor Store'un tekrar aktif hale gelmesi açısından önemli bir anlaşmaya imza attıklarını belirten Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Barex Türkiye'mizin bir markası ve bize sponsor olmak istediler. Bizde istediğimiz şartları sunduk. İstediğimiz tasarımları yaptırmak şartı ile ücretsiz bir şekilde sezon boyunca çalışmak istedik. Onlarda bizi kırmayarak bedelsiz olarak sponsorumuz olmayı kabul ettiler" dedi. 

 



UYGUN FİYATA SATILACAK

"Ayrıca taraftarlarımızın çok istediği Store ile ilgili çeşitli malzemeler üretecekler ve malzemelerin sadece maliyetini ödeyeceğiz" diyen Atilla, "Bu şekilde mağazamızda çeşitli tasarımlarımız ve ürünlerimizi taraftarlarımıza daha uygun fiyattan sunabileceğiz. Denizlispor'umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu anlaşmada emeği geçen Barex Firma sahibi Batu İçten'e teşekkür ediyorum" dedi.

denizlispor barex sponsor taner atilla necip irtem