Ford tutkunları bir araya geldi

Sosyal medya üzerinden organize olan Ford marka araç tutkunları güzel bir hafta sonu geçirdi. Şehir turu atan Ford severler, günü birlik ve kaynaşma pikniğiyle noktaladı.

Bir süredir sosyal medya üzerinden kurdukları Denizli Ford Tanus Kulübü üzerinden haberleşen Ford tutkunları, hafa sonu bir araya gelerek güzel bir etkinliğe imza attı. İlk olarak 29 Ekim Bulvarı üzerindeki boş bir alanda bir araya gelen kulüp üyeleri, daha sonra konvoy halinde şehir turu attılar. Vatandaşların meraklı bakışları altında şehir turunu tamamlayan Ford tutkunları, daha sonra tanışma ve kaynaşma pikniğini gerçekleştirecekleri Cankurtaran'a geçtiler. Burada güzel bir pazar günü yaştan Fordseverler, pikniğin tamamlanmasının ardından hep birlikte vedalaşarak bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere sözleştiler. 



EN ÇOK KATILIMIN SAĞLANDIĞI

ETKİNLİK OLDU

Denizli'de ilk kez bu kadar katılımlı bir etkinlik gerçekleştiğini anlatan Grup Sözcüsü Halil İbrahim Ekici, genç yaşlı tüm Ford severleri bir çatı altındatoplamayı hedeflediklerini anlattı. Ekici, "Kısa süre içinde bu kadar geniş bir organizasyona imza atmak bizleri sevindirdi. Kurduğumuz gruptan haberleşerek etkinlik duyurusunu yaptık. Herkes katılım sağladı. 46 araçlık bu etkinliğimiz gelecek günlerde yapacağımız çalışmalar için bizlere güç verdi. Katılan herkese teşekkür ediyoruz. Kapımız Ford severlere açık. Onları da aramızda görmek isteriz" dedi.