Festival için geri sayım başladı

Pandemi ve geçen yıl yaşanan yangınlar nedeniyle 3 yıl ara verilen geleneksel Yatağan Bıçakçılık Festivali için geri sayım başladı.


Yatağan Gönül Birliği Platformunun üstlendiği 25. Bıçakçılık Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri bu yıl 5-6-7 Ağustos tarihinde yapılacak. Osmanlıdan günümüze güzelliği hiç bozulmayan Kefe Yaylası festivali için hazırlıklar tamamlandı. Gönül Birliği Platformunun hazırladığı program şenlik ve konserler ile geçecek. Dededen toruna geçen bu güzel mesleğin ustaları bu festivalde buluşacak.

YAYLA SİZİ BEKLİYOR 

Festivale davet amaçlı Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen Basın toplantısında açıklama yapan Yatağan Gönül Platformu Başkanı Fatih Gündüz, “Yatağan Gönül Platformu olarak 3.’sünü düzenlediğimiz 25. Yatağan Bıçakçılık Festivaline tüm halkımızı bekliyoruz. Kavurucu sıcaklardan kaçmak isteyenleri yıldızlar altında serinlemeye davet ediyoruz. Gece konaklamak isteyen vatandaşlar için 300 çadır hazırlandı. Festivalimizde bizlere en büyük desteği veren Büyükşehir Belediyesi ve sonrasında Pamukkale, Serinhisar belediyelerine teşekkürlerimi iletiyorum” diyerek vatandaşları festivale davet etti. Gündüz ayrıca festival öncesi geniş kapsamlı güvenlik önlemlerinin alındığı, polis ve jandarmanın düzenli olarak takip yapacağı alanda yangına dikkat edilmesi için uyarıcı amaçlı pankartlar açılacağını söyledi.