Esttime Güzellik Merkezi Sizleri Bekliyor

Saltak Caddesi Milli Eğitim Müdürlüğü karşısında açılan Esttime Güzellik Merkezi, hem kadınlara hem erkeklere yönelik hizmeti ve hizmet kalitesi ile sektöre farklı bir soluk getiriyor.

Esttime Güzellik Merkezi’nin açılış kurdelasını Denizli Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu ve işletme sahibi Ali Karayeloğlu birlikte kesti. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış programında davetliler, eğlenceli dakikalar geçirmenin yanı sıra çekilişlerle hediyeler de kazandı. Açılış programında konuşan Esttime Güzellik Merkezi Sahibi Ali Karayeloğlu ”Denizli’de cilt bakımı ve epilasyon alanındaki büyük bir boşluğu kapatmayı hedefleyen güzellik merkezimizde, tamamı kendi alanında eğitimli profesyonel personeller ve son teknoloji ürünlerle hizmet alabilirsiniz"dedi. 

HİZMETLERİ SIRALADIMerkezde verilecek hizmetleri anlatan Karayeloğlu, "Esttime Güzellik Merkezi’nde cilt bakımı, epilasyon, bölgesel zayıflama ve soğuk lipoley işlemleri sağlıklı ve güvenli şekilde yapılabiliyor. Verdiğimiz hizmetin kalitesi ve müşteri memnuniyeti bizi tüm diğer merkezlerden ayıran temel özelliğimiz. Leke tedavisi ve cilt bakımı alanında soğuk lipoley cihazlarımız ile mükemmel sonuç alabiliyoruz. Piyasada alınan tüm hizmetlerden sağlıklı ve uzman kadromuz sayesinde çok daha verimli sonuç alabilirsiniz. Doğum lekelerinden, selülit tedavisine ve hatta ameliyat izlerine kadar başarılı sonuçlar alabiliyoruz. Denizlili tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın bütçesini aşmayacak uygun fiyatlarla hizmet veriyoruz” dedi.

kızılay denizli erdal otçu