Eskihisar muhtarı son durumu anlattı

Sel sularından en çok etkilenen yerlerden biri olan ve yolda yaşanan çökme ile Denizli gündemine gelen Eskihisar'da belediye ekipleri çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Muhtar Ramazan Özkul, 'En büyük tesellimiz can kaybının olmamasıdır' dedi.

 

Aşırı yağışlardan en çok etkilenen yerleşim alanlarından biri olan Eskihisar’da belediye ekipleri çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesi ekiplerinin yoğun bir şekilde temizleme çalışmalarını yürüttüğü mahallede Muhtar Ramazan Özkul da çalışmaları yerinde takip edip belediye ekiplerini yönlendirmeye çalışıyor. 15 evin su baskınına uğradığı Eskihisar’da can kaybının olmaması en büyük teselli olarak görülüyor.

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Eskihisar Mahalle Muhtarı Ramazan Özkul, “Aşırı yağışlardan en çok etkilenen yerleşim alanlarından biri olan Eskihisar Mahallemizde çalışmalar sürüyor. Greyder, kepçe ve iş makinaları başta olmak üzere İtfaiye ekipleri sel sularını ve çamurları temizlemeye devam ediyor. 15 evimiz sular altında kaldı. En büyük tesellimiz can kaybının olmamasıdır. Genel anlamda eski günlere dönmeye çalışıyoruz. Köprümüzde sıkıntı var. Onun da giderileceğini ümit ediyoruz” dedi.

Mustafa KARAPINAR