ESKİ DENİZLİ VALİLERİ İYİ PARTİ'DE ŞANSLARINI ZORLAYACAK!

Geçmiş dönemlerde Denizli Valisi olan Ahmet Altıparmak İYİ Parti Ankara 1. Bölge'den ve Yavuz Erkmen ise Zonguldak'tan Milletvekili aday adayı oldu.


14 Mayıs seçimleri için tüm partilerde hareketlilik sürüyor. Geçtiğimiz 22 Mart’ta ise Milletvekili aday adaylığı başvuruları sona erdi.

ALTIPARMAK VE ERKMEN İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYI!

Denizli’de geçmiş dönemlerde Denizli Valisi olarak görev yapan Ahmet Altıparmak, İYİ Parti Ankara 1. Bölge’den Milletvekili aday adayı oldu.

Yine Denizli’de görev yapmış Valilerden Yavuz Ermen ise Zonguldak’tan Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Altıparmak, “36 yıllık kamu ve özel sektör tecrübe ve birikimimi, evlatlarımızın geleceğe ümitle ve güvenle bakmaları için TBMM’ye taşımak istiyorum.  İYİ Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday adayı olarak desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Yavuz Erkmen ise “Genel Merkezimize 28.dönem İyi Parti Zonguldak Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. Hakkımızda hayırlısı. Allah’ım utandırmasın. Birliğin, beraberliğin, kardeşliğin simgesi, baharın müjdecisi Nevruz Bayramının milletimize ve tüm Türk Dünyasına iyilikler, hayırlar getirmesini dilerken, Bahar güneşinin 14 Mayıs'ta, sevgisiyle, hoşgörüsüyle, kardeşlik duygularıyla bizleri aydınlatmasını diliyorum. Az Kaldı Zonguldak” ifadelerine yer verdi.

Yavuz Erkmen 2008-2011 yılları arasında, Ahmet Altıparmak 2016-2017 yılları arasında görev yaptı.