Ertan BAŞKAN da mı aday olacak mı?

İyi Parti Lideri Meral Akşener'in daha önce rozet takar takmaz direk aday yaptığı iki ismin ardından şimdi de gözler yine kendi elleri ile partiye katılımından dolayı rozet taktığı Ertan Başkan'a çevrildi.

İyi Parti Lideri Meral Akşener’in Denizli’den rozet taktığı iki isimden birinin belediye başkanı, birinin de milletvekili adayı gösterilmesinin ardından gözler İyi Parti’ye geçen ve rozeti yine Akşener tarafından takılan Acıpayam Belediye Meclis Üyesi Ertan Başkan’a çevrildi. Akşener’in grup toplantısında rozet taktığı Ümit Bahtiyar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçmenin karşısına çıktı. Yine rozet taktığı Mimar İbrahim Şenel de son seçimlerde İyi Parti’de 2. sıra Denizli Milletvekili adayı olarak gösterildi.

ERTAN BAŞKAN İYİ PARTİ’DE

Dün akşam saatlerinde merkezlerine geçilen bilgide, 31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Acıpayam Belediye Meclis Üyesi seçilen sonra istifa eden bir süre de Memleket Partisi’ni mecliste temsil eden isimlerden biri olan ve görevini bağımsız olarak sürdüren Ertan Başkan İyi Parti’ye katıldı. www.denizlidesiyaset.com’a özel açıklamalarda bulunan Başkan, rozet örneklerinin hatırlatılmasının ardından “Acıpayam belediye başkan adayı olacak mısınız? şeklinde ki soruya, “Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Ben sadede milletimi selamlayacağım. 4,5 yıl meclis üyesi olarak görev yaptım. Kalan sürede görev süremi tamamlamak ve İYİ adam olmak en büyük isteğimdir” dedi. Ertan Başkan’a rozetini TBMM Grup toplantısı sonrasında Meral Akşener taktı. Mustafa KARAPINAR

Ertan Başkan Acıpayam #İyiParti #CHP #Baskanadayi