Erhan Derici: "Soğan da, SİHA da bizim için kıymetli"

Memleket Partisi 1. sıra Denizli Milletvekili Adayı Erhan Derici, vatandaşları soğan ile SİHA arasında tercihe zorlayan sistemin karşısında olduklarını söyledi. Derici, "Bizim için soğan da kıymetli SİHA da kıymetli. İkisinden de vazgeçmeyiz" dedi.


Memleket Partisi Denizli Milletvekili adayları seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçelerde ve Denizli Merkez'de vatandaşlarla buluşan adaylar, parti politikasını anlatıp ülkeyi içinde bulunduğu durumdan çıkaracak kadroların kendilerinde olduğunu ifade ediyor.



Vatandaş ile temaslarına dair izlenimlerini aktaran ve ekonomiden dert yanan insanların bilinçaltında tercihe zorlandığına dair tespitini paylaşan Derici, "Memleket Partisi ve partinin temsilcisi bizler, vatandaşlarımızı hiçbir zaman tercih noktasına sürükleyen bu zihniyete taviz vermeyeceğiz. Ülkemize gerek savunma sanayii ve gerekse de diğer anlamlarda yapılan güzel hizmetleri her zaman takdir ediyor, bu hizmetleri bir adım daha öteye götürmek, onlara sahip çıkacağımıza dair halkımıza söz veriyoruz. Bizim için soğan da kıymetli SİHA da kıymetli. İkisinden de vazgeçemeyiz. Bu noktadan hareketle bu tarz ifadelerle bizlere gelen vatandaşlarımızın gönlünün müsterih olmasını istiyoruz. Memleket Partililer,  memleketin menfaatine olan her şeye imza atar ve sonuna kadar omuz verir. Vatandaşlardan tek isteğimiz,  gönül rızasıyla sandığa gidip Memleket Partisi'ne oy vermeleridir" dedi.



denizli denizli memleket partisi memleket partisi erhan derici memleket partisi erhan derici milletvekili aday milletvekili aday erhan derici soğan siha