Erdoğan: Teşkilatlar güncellenecek

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı sıfatı ile uzun bir aradan sonra AK Parti grup toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarihi bir konuşma yaptı ve teşkilatların yenileneceğini söyledi.

AK Parti grup toplantısı tarihi anlara şahitlik etti. 21 Mayıstaki kongrede genel başkan olmasının ardından ilk kez grup toplantısına katıldı. Erdoğan, partililere önemli mesajlar verdi. 

16 Nisan tarihinde yapılan referandumu ile partili genel Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilmesinin ardından yapılan 3. olağanüstü kurultayında AK Parti Genel Başkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, uzun bir aradan sonra ilk kez AK Parti grup toplantısına katılarak partililere hitap etti. Kürsüye ilk olarak Genel Başkan Vekili sıfatı ile Binali Yıldırım gelecek konuşmasını yaptı. Ardından kürsüye gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partililere önemli mesajlar verdi. 

TEŞKİLATLAR YENİLENECEK

Teşkilatlara önemli mesajlar veren Erdoğan, "Yüzde 50'nin üzerine çıkmadan millete arzu ettiğimiz hizmeti veremeyiz. Vakit kaybetmeden kolları sıvamalıyız. Milletin tamamını kucaklamayı hedeflemeliyiz. 80 milyonun tamamına ulaşacak bir çalışma programları yapmalıyız. Yıl sonuna kadar İl İlçe ve belde teşkilatlarının tamamı güncellenecek. Ortada metal yorgunluk var. Onu aşmak lazım. Çok daha gayretli ekiplerle 2019' a hazırlanmamız lazım. Bakanlıklar da çalışma takvimlerini ayarlayarak 2019 ve 2023 planını yapmalıdır" dedi. 

ak parti grup toplantısı recep tayyip erdoğan teşkilatlar yenilenecek