Erbakan Denizli'ye geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 12 Haziran'da Denizli'de yapılacak il kongresine katılacak. Kongre öncesi konuşan İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir, genel başkanı coşku ile karşılayacaklarını söyledi.


Yeniden Refah Partisi 1. Denizli İl olağan kongresi için hazırlıklarını tamamladı. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan liderliğinde siyaset sahnesindeki yerini alan ve partinin pazar günü birinci il kongresi yapılacak.  12 Haziran saat 15.00'da Merkezefendi Kültür Merkezi’nde (MKM)  gerçekleştirilecek olan kongre öncesi tüm hazırlılarını tamamlayan parti yönetimi, kongre tarihini beklemeye başladı. Coşkulu ir şekilde genel başkanlarını karşılaya hazırlanan parti yönetimi, afiş ve broşürler dağıtarak Denizli halkını kongreye davet etmeye devam ediyor. 

YENİ YÖNETİM 100 KİŞİDEN OLUŞACAK

Kongre öncesinde www.denizlidesiyaset.com’a özel açıklamalarda bulunan İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir, kongreye Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın da katılacak olmasından dolayı ayrı bir gurur yaşadıklarını söyledi. Kısa bir sürede 13 ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını anlatan Özdemir, 100 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri ile beraber 1. olağan il kongre sonrasında yollarına daha sağlam devam edeceklerini söyledi.  Kongreye Denizli halkını da davet eden Başkan Özdemir, “Bizler, geçmişteki tecrübelerimiz ile geleceğe güvenle bakıyoruz. Kadrolarımızın tamamı bu ülkeyi yeniden düzlüğe çıkartacak isimlerden oluşmaktadır. Geçmişte yaptık yine yapacağız. Halkımız bizlere inansın ve güvensinler” dedi. 

Mustafa KARAPINAR