Ekrem İmamoğlu'ndan Denizli'ye mesaj!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, 4 Mayıs tarihinde Denizli'de gerçekleştirecekleri miting öncesi çektiği video ile Denizlililere seslendi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli’de düzenleyeceği miting öncesi video yayımladı. İmamoğlu, videoda Denizlilileri Özay Gönlüm Meydanı’nda gerçekleşecek olan mitinge davet etti.

İmamoğlu yayımladığı videoda, ”4 Mayıs saat 16.00’da Denizli’deyiz. Denizli’ye coşkuyla geliyoruz. 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte son 10 güne Denizli’de gireceğiz. Denizli’de o güzel kalplerinizdeki enerjinizi alacağız. Ve bütün Türkiye’ye duyuracağız. Her şey çok güzel olacak. Denizli’de saat 16’da 4 Mayıs’ta buluşmak üzere.” ifadelerini kullandı.
 
 

denizli denizli chp kemal kılıçdaroğlu denizli miting kılıçdaroğlu denizli ekrem imamoğlu imamoğlu denizli mansur yavaş seçim seçim aday chp ittifak