EĞLENCENİN NABZI LEMAR BİSTRO'DA ATTI!

Denizli'nin gözde eğlence mekânların Lemar Bistro, düzenlediği Halloween ile unutulmaz saatler yaşattı. Birbirinden renkli görüntülerin oluştuğu partide misafirler doyasıya eğlendi.

Denizli’de eğlence mekânları arasında gözde olan Lemar Bistro, Halloween Partisi (Cadılar Bayramı) düzenledi. Misafirlerin birbirinden farklı kostümleri ve makyajları ile göz doldurduğu gecede unutulmaz saatler yaşandı.

Erken saatlerden itibaren eğlence mekânına giriş yapan gençler, girişte kendilerine özel ayrılan bölümlerde yapılan yüz boyama işleminin ardından geceye uygun giydikleri kıyafetlerle eğlenceye doydu. Personelin sıcak ilgisinden memnun olan gençler gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı performans DJ eşliğinde gönüllerince eğlendiler ve gecenin tadını çıkardılar. Gecenin sonunda böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Umut Öner, "Müşterilerimizden böyle bir talep gelince biz de buna kayıtsız kalamadık ve Denizli’de belki de ilk kez böylesine geniş kapsamlı bir gece organize etmeye karar verdik. Geldiğimiz noktada herkesin gönlünce eğlenmesi bizleri en çok sevindiren durum oldu. Önümüzdeki günlerde bu tarz programlar eşliğinde Denizli’nin eğlence dünyasına yeni soluklar getirmeye devam edeceğiz" dedi.