Egeli ülkücüler Denizli'ye taşındı

6 il 1 ilçe Ülkücü İşçiler Derneği Başkan ve üyeleri, Denizli'de yapılan dev organizasyonda bir aray geldi.

Ülkücü İşçiler Denizli İl Başkanlığının düzenlediği  "İşçiler Şenliği" tüm Türkiye ve Ege bölgesinden büyük katılım ile Çamlık mesireliğinde yapıldı. 

Denizli, Denizli Ülkücü İşçiler İl Başkanı Özgür Solak ve Ege Bölge Başkanı Mehmet Salih İrdem'in önderliğinde hazırlanan "İşçiler Şenliğine" ev sahipliği yaptı. Çamlık Mesirelik alanda yapılan organizasyonda, Muğla Ülkücü İşçiler Derneği, Aydın Ülkücü işçiler Derneği, İzmir Ülkücü İsçiler Derneği, Bodrum Ülkücü İşçiler Derneği, Uşak Ülkücü İşçiler Derneği ve çeşitli şehirlerden ülkücülerin katılımıyla gerçekleşti. Katılımın yüksek olduğu etkinlikte Mehteran ve yarışmalar ile Ülkücüler doyasıya eğlendi. Organizasyon Saat 18:30 Ali Kınık konseri ile son bulacak. 



Etkinlik ile ilgili konulan Ülkücü İşçiler Ege Bölge Başkanı Mehmet Salih İrdem, "Bu etkinlik işçiler ve ülkücüleri halkımızla kucaklastirmak ve bütünleştirmek amacı ile düzenlendi.  Böyle etkinlikler ege bölgesindeki ülkücü İşçi kardeşlerimizi kaynaştırmak ve tanıştırmayı amaçlıyoruz. Denizli olarak bu dev organizasyondan alnımızın akıyla çıktık diyebiliriz. Katılan tüm başkanlarımıza ve işçi kardeşlerimize teşekkür ediyıruz" dedi. 

Haber: Sabri ÇAĞLAR



 

Ülkücü İşçiler denizli İl başkanlığı