DP Lideri Uysal geliyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Denizli'ye geliyor. Referandum sürecine dair değerlendirmeler de yapacak Uysal, Denizli'de .çeşitli STK temsilcileri ile de bir araya gelecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da Denizli’ye geliyor. 29 Mart 2017 tarihinde Denizli’de olacak DP Lideri Uysal’ı yoğun bir program bekliyor. İlk olarak Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensupları ile buluşarak Denizli programına başlayacak Uysal, burada parti çalışmaları ve referandum sürecine dair süreci değerlendirecek. Ardından Cumhuriyet Kadınları Derneğini ziyaret edecek Uysal, burada konuşma yapacak.

 

PROGRAM BULDAN’DA SON BULACAK

Daha sonra Türk Ocakları ve Kamu-Sen’i ziyaret edecek Uysal, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’na geçerek yönetim ve üyelerle bir araya gelecek. Türkiye Tekstil, Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF) Başkanı Recep Oktay’ı ziyaret edecek olan Uysal, DRT Televizyonunda canlı yayın konuğu olacak. Uysal’ın programı, Buldan’da Buldan Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşecek ve ilçe halkının yoğun katılımının olması beklenen programa katılarak burada da konuşma yapacak. Uysal daha sonra Denizli’de ayrılacak.

 

DEĞERLENDİRMELERDE BULUNACAK

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Denizli ziyareti öncesinde konuşma yapan DP Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, DP Genel Başkanı Uysal’ın Denizli ziyaretinde referandum sürecine dair değerlendirmelerde bulunacağını söyledi. Çelik, “Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ı Denizli’de yoğun bir gündem bekliyor. Ziyaretler ve temaslarda parti politikalarımız ve referandumdaki görüşlerimizi paylaşacak” dedi.