Doktorlar Anlattı, Basın Mensupları Ders Çıkardı

Özel Denizli Tekden Hastanesi'nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne özel düzenlediği buluşma bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti. Hastahane doktorlarının gerçekleştirdiği sağlık bilgilendirmesiyle keyifli dakikalar geçirildi.

Denizli’deki kurum ve kuruluşların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına özel sürprizleri sürüyor. Bu anlamda medya emekçilerini hiçbir yıl unutmayan Özel Denizli Tekden Hastanesi, geleneksel medya buluşmasını bu yıl da gerçekleştirdi. Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, Başhekim Dr. Şakir Bayur, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay, hastane yetkilileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

BAŞHEKİM HASTANEYİ ANLATTI
Yapılan kahvaltı sonrası kürsüye geçen ve konuşma yapan Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Dr. Şakir Bayur, basın mensuplarının gününü kutlayarak başladığı konuşmasında, “Benim Başhekim olarak katıldığım ilk birlikteliğimiz oldu. 33 yıllık meslek hayatımın 31 senesini Denizli’de geçirdim. Bunun 9 senesi ise Tekden çatısı altında geçti. Sizlerin de bildiği gibi ilimiz sağlık hizmetlerinde özel hastanecilik sektöründe lokomotif olan hastanemiz, umarım yukarıya doğru olan ivmesini benim dönemimde daha da ileriye taşıyacaktır. Bu kapsamda hekim kadromuzu Denizli’nin en iyi hekimleriyle takviye ederek yenileyip artırmaktayız. Bununla birlikte cihaz ve tıbbi donanımımızı da son teknolojiyi takip ederek yenilemekteyiz. Son sistem görüntüleme olarak en çok kesiti bize veri olarak veren yeni tomografi cihazımızı kullanıma geçirdik. Tüm ultrason cihazlarımızı da yenileyerek bu konuda da hizmet kalitemizi artırmaya yönelik yatırımlar yaptık. Bu arada yeni açtığımız ve hizmete başladığımız çocuk fizik tedavi ünitemizi de müjdeliyorum. Artık serebral palsi, muküler distrofi, nörolojik rehabilitasyon gibi tedavilerimizle geleceğiz olan çocuklarımıza şifa dağıtıyoruz. Umarım memnuniyet seviyesi en iyi hastane olarak uzun yıllar hizmete devam edeceğiz. Bunu da gözlemleyip haberlerinizde yayınlamak sizlere vesile olur” dedi.

CHECK-UP HEDİYE EDİLDİ
Konuşma sonrası hastane yetkilileri tarafından Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay’a günün anısına çiçek takdimi yapıldı. Hep birlikte objektiflere poz verilmesinin ardından, basın mensuplarına özel, kendi branşında uzman hekimler tarafından bilgilendirme semineri yapıldı. Keyifli anların yaşandığı buluşmada özellikle soru cevap bölümünde yaşanan diyaloglarda özel anlar yaşandı. Buluşmanın sonunda, organizasyona katılan tüm gazetecilere hastane tarafından ücretsiz check-up hediye edildi.
 

tekden hastanesi tekden hastanesi denizli denizli mkajans medyakarapinar başhekim tedavi sağlık kardiyoloji beyin ve sinir hastalıları